ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про карантинні заходи на території Долматівської ОТГ

Дата: 11.02.2022 08:53
Кількість переглядів: 203

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

11.02.2022                                                                                                         №20 /од

с.Долматівка

 

Про карантинні заходи на території

Долматівської ОТГ

 

      На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), керуючись протоколом регіональної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 7 від 10 лютого 2022 року ст.. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

з о б о в ’ я з у ю:

         1. З метою запобігання зростання випадків захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 на території Долматівської ОТГ заборонити проведення всіх масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, освітніх, тематичних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з атестації здобувачів, заходів з оцінювання якості освіти.

2.  Забезпечити:

2.1. Виконання заходів, що передбачені для «зеленого» та «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

2.2. Продовження до 16 лютого 2022 року дистанційної форми навчання для учнів 1 – 11 класів закладів загальної середньої освіти усіх форм власності.

2.3. Починаючи з 17 лютого 2022 року дозволити роботу закладів загальної середньої освіти для учнів 1 – 4, 11 класів за умови дотримання протиепідемічних заходів, а для учнів 5 – 10 класів продовжити дистанційну форму навчання до                24 лютого 2022 року.

2.4. Продовження заборони відвідування до 24 лютого 2022 року закладів позашкільної освіти усіх форм власності, проведення батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а також групових екскурсій і поїздок.

3.  Начальнику відділу освіти, культури, молоді і спорту, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Долматівської сільської ради Скадовського району Херсонської області, Александрову Олександру Сергійовичу довести цей протокол до керівників закладів загальної середньої освіти області.

 

        4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                          Валентина ДАНИЛІВ

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь