ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про карантинні заходи на території Долматівської ОТГ 

Дата: 04.02.2022 11:15
Кількість переглядів: 198

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

04.02.2022                                                                                                         №19 /од

с.Долматівка

 

Про карантинні заходи на території

Долматівської ОТГ 

 

      На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), керуючись протоколом регіональної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 6 від 03 лютого 2022 року ст.. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

з о б о в ’ я з у ю:

 

1. Керівників підприємств, господарств, установ, організацій всіх форм власності на території Долматівської ОТГ забезпечити:

1.2. Проведення щоденного інструктажу для працівників щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, дотримання правил респіраторної гігієни, миття рук та інших протиепідемічних заходів.

1.3. Допуск до роботи працівників за умови наявності в них вдягнених засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора чи захисної маски, одноразових рукавичок.

1.4. Дотримання соціальної дистанції у приміщеннях.

1.5. Наявність при вході до закладів антисептичних засобів для обробки рук відвідувачами.

1.6. Проведення щоденної термометрії всіх працівників із внесенням відповідних результатів до оформлених на кожного працівника листків термометрії, не допускати до роботи працівників із симптомами захворювання.

1.7. Усіх працівників засобами індивідуального захисту із розрахунку одна захисна маска на 3 години роботи; запас засобів індивідуального захисту  із розрахунку на наступні 5 робочих днів, зокрема на одну робочу зміну – безпосередньо на робочому місці працівника.

1.8. Миття та дезінфекцію поверхонь, до яких часто торкаються люди: столи, ручки дверей, спинки стільців тощо.

1.9. Централізований збір використаних засобів індивідуального захисту, паперових серветок в окремі контейнери (урни) з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами.

1.10. Посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням із залученням електронних та друкованих засобів масової інформації стосовно дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією.

1.11. У разі необхідності переведення підпорядкованого персоналу і персоналу підприємств, установ та організацій на підпорядкованій території на віддалений режим роботи із застосуванням електронних комунікацій та технологій.

 

2. Начальнику відділу освіти, культури, молоді і спорту, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Долматівської сільської ради Скадовського району Херсонської області, Александрову Олександру Сергійовичу забезпечити:

2.1. Продовження до 14 лютого 2022 року дистанційної форми навчання для учнів 1 – 11 класів закладів загальної середньої освіти.

2.2. Продовження заборони відвідування закладів позашкільної освіти та проведення в закладах освіти батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а також групових екскурсій і поїздок до 14 лютого 2022 року.

            

        3. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

 

 

Сільський голова                                                                     Валентина ДАНИЛІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь