ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету від 29 жовтня 2021 року

Дата: 29.10.2021 15:31
Кількість переглядів: 239

 

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П Е Р Е Л І К

рішень, які виносяться на розгляд засідання

виконавчого комітету Долматівської сільської ради

від 29 жовтня 2021 року

 

 

№ з/п

Назва рішення

Дата, індекс

Сторінка

1

Про звернення громадян за ІІІ квартал 2021 року

№78

від 29.10.2021

 

2

Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці

 

№79

від 29.10.2021

 

3

Про надання соціальної послуги догляд вдома

№80

від 29.10.2021

 

4

Про відмову у наданні дозволу  на реалізацію майна

№81

від 29.10.2021

 

 

Фото без опису

 

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Виконавчий комітет

 

РІШЕННЯ

 

 29.10.2021                                                                                                  №79

с.Долматівка

 

Про присвоєння поштової адреси
земельній ділянці

 

Згідно Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, розглянувши подані документи та заяву Дерпак Миколи Васильовича №107/02-26 від 12.10.2021 про присвоєння поштової адреси земельній ділянці площею 0,25 га цільове призначення: для будівництва та обслуговування житлового будинку ,  господарських будівель і споруд на території с.Долматівки Скадовського  району Херсонської області, виконавчий комітет сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Присвоїти поштову адресу земельній ділянці площею 0,25 га, кадастровий номер 6522383000:01:002:0041, серійний номер державного акта на право власності на земельну ділянку ЯЖ №643744,  цільове призначення: для будівництва та обслуговування житлового будинку ,  господарських будівель і споруд на території с.Долматівки Скадовського  району Херсонської області -   вулиця Калинова, 54 с.Долматівка Скадовський район Херсонська область.
  2. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

 

Сільський  голова                                                 Валентина  ДАНИЛІВ

 

Фото без опису

 

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Виконавчий комітет

 

РІШЕННЯ

 

 29.10.2021                                                                                                  №78

с.Долматівка

 

Про підсумки роботи зі

зверненнями громадян  за

ІІІ квартал 2021 року

     

 

      Заслухавши інформацію секретаря сільської ради Куценко Світлани Анатоліївни про забезпечення вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян в  Долматівській сільській раді за ІІІ квартал  2021  року слід зазначити про виконану певну роботу спрямовану на виконання Указу Президента України від 07.02.2008року  №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування  конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»‚  керуючись пунктом «б»  підпункту 1  ст.38 та ст.52 Закону України    «Про  місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи Закони  України «Про  звернення громадян»‚ «Про доступ до публічної інформації», виконавчий комітет сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Інформацію секретаря сільської ради Куценко С.А. про забезпечення вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян в  Долматівській сільській раді за ІІІ квартал 2021 рік взяти до відома (додається).

2.Роботу сільської ради  по розгляду звернень громадян  за ІІІ квартал 2021 року  вважати задовільною.

3.Спеціалістам сільської ради:

3.1.вживати вичерпних заходів щодо безумовного виконання вимог “Закону України “Про звернення громадян”, актів Президента України та Уряду України щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення, всебічного розгляду звернень  громадян;

 3.2.уважно ставитись до вирішення проблем, з якими звертаються громадяни, 

обгрунтованих заяв і скарг найменш соцільно-захищених категорій населення

 3.3.проводити роботу по недопущенню порушення строків розгляду звернень, установлених законодавством;

 3.4. при веденні діловодства із зверненнями громадян дотримуватись вимог інструкції з діловодства  щодо розгляду звернень громадян .

 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря сільської ради Куценко С.А.

 

 

Сільський  голова                                                 Валентина  ДАНИЛІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток до рішення

виконавчого комітету

від 29.10.2021  78

 

Д О В І Д К А

Про підсумки роботи зі

зверненнями громадян  за ІІІ квартал 2021 року

 

 

         Відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення  до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» від 7 лютого 2008 року  № 109/2008,  Долматівською сільською радою здійснюються заходи щодо всебічного, неупередженого та кваліфікованого розгляду питань, які порушуються громадянами.

 

За ІІІ квартал 2021 року від громадян  надійшло 181 звернення , 159 вирішено позитивно,у вирішенні 10 звернень відмовлено з поважних причин ( сільська рада не є розрорядником відповідних земель, або не являється суб”єктом господарювання в тих чи інших відносинах,  ),на 12 надано вичерпні роз’яснення. Із 2 письмових звернень, що надійшли до Долматівської сільської ради  колективних  звернень не було. За змістом порушених громадянами питань найбільше з них – це питання  аграрної політики і земельних відносин,  питання розміру батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти, соціального захисту та надання матеріальної допомоги.

 

         Звернення незахищеної категорії населення, а саме   ветерани війни  та праці, учасники бойових дій,люди з обмеженими можливостями (інваліди), члени багатодітних родин, одинокі матері, малозабезпечені розглядаються  спеціалістами сільської ради першочергово. Як позитивне слід зазначити що  заяви громадян про надання матеріальної допомоги на лікування, заяви учасників АТО розглядаються позитивно  на комісіях, засіданнях виконавчого комітету  та сесіях сільської ради. В результаті задоволення даних заяв, сільською радою спрямовані кошти на виплату одноразової допомоги на лікування.

     За усними та письмовими звернення громадян видано 790 довідок різного змісту.

 

Відповідно резолюції сільського голови, пеціалістами сільської ради налаються  відповіді на звернення у визначенні законом терміни.

 

      Робота по розгляду звернень громадян, організації особистого прийому перебуває на постійному контролі. Для підвищення рівня правової обізнаності громадян, що звертаються до сільської ради, на стендах адмінцентру сільської ради,старостинських округів  та на офіційному сайті  розміщено інформацію для ознайомлення, новини, оголошення, рішення виконавчого комітету, сесій, розпорядження, інформація з бюджетних питань.

    Сільським головою, виконавчим комітетом сільської ради, спеціалістами проводиться системна робота ,спрямована на створення необхідних умов для реалізації прав громадян при письмових та усних зверненнях що надійшли до сільської ради.     Секретарем сільської ради, спеціалістами відділів приділяється увага питанням надання практичної та методичної допомоги, недопущення надання неоднозначних, необґрунтованих або неповних відповідей за зверненнями громадян, із порушенням строків, установлених законодавством.

 

 

Керуючий справами  виконавчого комітету                               І.П. Шкіль

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Виконавчий комітет

 

РІШЕННЯ

 

 29.10.2021 року                                                                                             №80

с.Долматівка

 

Про надання соціальної послуги

догляд вдома

 

        Керуючись  статтею 34 Закону України « При  місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання директора комунальної організації (установа, заклад) «Центр надання соціальних послуг» Долматівської сільської ради Скадовського району Херсонської області , Чайки Ірини Миколаївни  від       18.10.2021 №01-19/308, виконавчий комітет Долматівської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.        Взяти на безоплатне обслуговування відділенням соціальної допомоги вдома:

1.1.   Хижняк Лідію Миколаївну 14.12.1942р.н., яка зареєстрована та  мешкає в селі Долматівка вул. Ровенська буд 17, з  листопада місяця 2021 року;

1.2. Киреєву Раїсу Федорівну 07.05.1938 року народження, яка зареєстрована та  мешкає в селі Добропілля вул. Макаренка буд 2, з  листопада місяця 2021 року;

1.3.Драгущак Надію Петрівну 15.07.1944 року народження, яка зареєстрована та  мешкає в селі Долматівка вул. Молодіжна буд 50, з  листопада місяця 2021 року.

       2.                Закріпити за Хижняк Л.М. та Драгущак Н.П. соціального робітника -   Навроцьку Катерину Андріїїну, за Киреєвою Р.Ф. – соціального робітника Падалку Тетяну Іванівну.

3.  Навроцькій К.А. та Падалкі Т.І. з 01.11.2021р надавати соціальні послуги згідно затвердженого графіку роботи та ознайомити , з даним графіком, проводити обслуговування відповідно до індивідуального плану надання послуг.

4.        Контроль за виконанням даного рішення покласти на члена виконкому, директора комунальної організації (установа ,заклад) «Центр надання соціальних послуг» Долматівської сільської ради Скадовського району Херсонської області , Чайку Ірину Миколаївну.

 

 

  Сільський  голова                                                 Валентина  ДАНИЛІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Виконавчий комітет

 

РІШЕННЯ

 

 29.10.2021 року                                                                                             №81

с.Долматівка

 

Про відмову у наданні дозволу

на реалізацію майна

 

 

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, та вивчивши надані документи, щодо запиту Голопристанського відділу виконавчої служби  Скадовського району Херсонської області Південного міжрегіонального управління  Міністерства юстиції(м. Одеса) стосовно надання дозволу на реалізацію майна Навроцького Олексія Миколайовича, розташованого за адресою Херсонська область Голопристанський район  с.Долматівка вул.. Зоряна 39, шляхом проведення електронних торгів через ДП «СЕТАМ» керуючись положенням ст..18,71 Закону України «Про виконавче провадження».

Відповідно до статті 18 Закону України «Про охорону дитинства»  встановлено, що діти – члени сім’ї наймача або власника жилого приміщення мають право користуватися займаним приміщенням нарівні з власником або наймачем, статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей» - держава охороняє та захищає права та інтереси дітей при вчиненні правочинів щодо нерухомого майна, частини 5 п.7 статті 177 Сімейного кодексу України, вчинення будь-яких правочинів щодо відчуження житла призведе до звуження обсягу існуючих майнових прав дітей та порушення охоронних законом інтересів дітей, керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Долматівської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Відмовити у  наданні дозволу на реалізацію майна -  житлового будинку,  розташованого в  с.Долматівка по вул..Зоряній 39,  шляхом проведення електронних торгів, який на праві власності належить Навроцькому Олексію Миколайовичу та право користування яким мають  його діти – Навроцька Наталія Олексіївна 20.06.2005 року народження, Навроцька  Єва Олексіївна 16.11.2010 року народження.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Долматівської сільської ради, Коновалову Оксану Володимирівну.

 

 

Сільський  голова                                                 Валентина  ДАНИЛІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь