ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день волонтера

Дата: 03.12.2021 14:03
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

5 грудня –Міжнародний день волонтера!

 

Офіційна назва цього  дня – Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку, проголошений рішенням 40-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1985 року на знак визнання важливої ролі добровольчих та інших організацій у соціальному й економічному розвитку суспільства.

Волонтер – у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник. Це люди, які цілком безоплатно працюють будь-де, де потрібна їхня допомога: у дитячих будинках, притулках, школах-інтернатах і будинках для людей похилого віку тощо. Волонтери часто першими діють у кризові періоди, допомагаючи мільйонам вижити, незважаючи на ризики. Їхня робота підтримує нашу загальну людяність

Майже не існує галузі, якої б не торкнулося волонтерство. Адже завдяки саме волонтерам багато людей отримують необхідну допомогу. Вони є взірцем людяності й доброчинства.

Волонтером може бути далеко не кожен – це покликання. Велике серце, вміння віддавати, нічого не чекаючи на заміну, – вражають. Небайдужість, співпереживання допомагають їм рухатися вперед, ведучи за собою близьких за переконаннями людей.

Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, миру, благополуччя та закликаємо жителів нашої територіальної громади приєднуватись до волонтерського руху. Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою.

 

 

                                                                         Центр надання соціальних послуг

                                                                         Долматівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь