ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень на 16 сесію сільської ради восьмого скликання

Дата: 25.11.2021 08:39
Кількість переглядів: 259

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ

Р І Ш Е Н Н Я

шістнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання

 

2021 року                                                                             №

с. Долматівка

Про внесення змін до рішення

№820 від 03.09.2021 року

«Про затвердження проекту

землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в оренду на

час реконструкції ПЛ-0,4 кВ від КТП-179

     Розглянувши клопотання АТ «Херсонобленерго» про внесення змін до рішення №820 від 03.09.2021р.,  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду на час реконструкції ПЛ-0,4 кВ від КТП-179 із земель житлової та громадської забудови, площею 0,0422га», розташованих за адресою: селище Новоселівка, вул.Польова, Скадовського району Херсонської області, для приєднання електроустановок житлового будинку, згідно договору про приєднання №1190366/89853 від 12.03.2021р., укладеного з Чепок І.В., керуючись п.34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.50 Закону України «Про землеустрій», п.5 ст.16 Закону України «Про державний земельний кадастр», ст.118, 122,  186 Земельного кодексу України,  сільська рада

В И Р І Ш И Л А  :

1.  Внести зміни до рішення №820 від 03.09.2021р.,  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду на час реконструкції ПЛ-0,4 кВ від КТП-179 із земель житлової та громадської забудови, площею 0,0422га», розташованих за адресою: селище Новоселівка, вул.Польова, Скадовського району Херсонської області, для приєднання електроустановок житлового будинку, згідно договору про приєднання №1190366/89853 від 12.03.2021р., укладеного з Чепок І.В.

2.   Передати АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГР» вищезазначені земельні ділянки в оренду строком на 6 (шість) місяців. Встановити орендну плату за землю у розмірі 3(три) відсотки від нормативних грошових оцінок.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань агропромислового комплексу і земельних питань, екології  та  раціонального  використання   природних ресурсів.

 

Сільський голова                                                                В.С. Данилів

 

                                                           Фото без опису           

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЕКТ

Р І Ш Е Н Н Я

шістнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання

 

2021 року                                                                             №

с. Долматівка

 

Про затвердження детального плану території

с.Долматівка з метою відведення у власність

земельної ділянки та надання дозволу на розробку

проекту землеустрою для будівництва

і обслуговування житлового будинку,

господарських будівель та споруд

Розглянувши містобудівну документацію -  детальний план території з метою відведення у власність земельної ділянки площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Хижняк Ксенії Валентинівни за адресою: вул.Молодіжна, б/н в с.Долматівка Скадовського (Голопристанського) району, Херсонської області, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії сільської ради з питань агропромислового комплексу і  земельних питань, екології  та  раціонального  використання   природних ресурсів, відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та статей 12, 116, 121, 122, 123 Земельного кодексу України, пункту 4.12 розділу ІV Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 року №290, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

                                                  В И Р І Ш И Л А:

 

       1. Затвердити детальний план  території з метою відведення у власність земельної ділянки площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Хижняк Ксенії Валентинівні за адресою: вул.Молодіжна, б/н в с.Долматівка Скадовського (Голопристанського) району, Херсонської області.

        2. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою з  метою відведення земельної ділянки  площею 0,25га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Хижняк Ксенії Валентинівні за адресою: вул.Молодіжна, б/н в с.Долматівка Скадовського (Голопристанського) району, Херсонської області

 3.Замовником розроблення документації із землеустрою, зазначеної в пункті 1 даного рішення, визначити Долматівську сільську раду Скадовського району Херсонської області.

 4. Інвестором з фінансування робіт з розробки проекту землеустрою визнати гр.Хижняк К.В.

5. В термін 1(одного) року гр. Хижняк К.В. звернутися до відповідної землевпорядної організації, в штаті якої працюють сертифіковані інженери-землевпорядники з метою розробки та організації погодження проекту землеустрою.

6. Про невиконанні пункту 5 дане рішення втрачає силу.

7. Гр.Хижняк К.В. зареєструвати вищезазначену земельну ділянку в Державному  земельному кадастрі (ДЗК), виготовлений та погоджений проект землеустрою надати для затвердження на сесію сільської ради.

8.Гр.Хижняк К.В.  дотримуватися вимог ст.125 Земельного кодексу України.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань агропромислового комплексу і земельних питань, екології та раціонального використання природних ресурсів.

 

 

 

Сільський голова                                                                      В.С. Данилів

 

 

 

 

 

Фото без опису

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

шістнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання

 

.2021  року                                                                                     №

с. Долматівка

 

 

Про затвердження проектів із землеустрою

 щодо відведення земельних ділянок зі зміною

цільового призначення для подальшої

передачі в оренду шляхом проведення

аукціону з «01.02 для ведення фермерського

господарства» на «01.01 для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва»

 

З метою продажу прав оренди на земельні ділянки (на конкурентних засадах), які знаходяться на території Долматівської селищної ради та являються інвестиційно привабливими місцями, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії сільської ради з питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, відповідно до статей 12, 19, 38, 39, 79-1, 93, 124, 135, 139, 186 Земельного кодексу України, 19, 20, 22, 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись статтями 25, 26 Закону України, сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити Проект із землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення для подальшої передачі в оренду шляхом проведення аукціону з «01.02 для ведення фермерського господарства» на «01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва»

2.Розпочати процедуру підготовки земельних ділянок, зазначених у пункті 1 цього рішення, для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону згідно вимог чинного законодавства. Укласти договір щодо підготовки лотів до проведення земельних торгів з суб’єктом по наданню послуг щодо формування лотів до проведення земельних торгів.

3.З метою впорядкування відомостей про земельні ділянки, зазначені в пункті 1 даного рішення, затвердити технічні документації щодо поділу земельних ділянок.

4.Укласти договір про організацію та проведення земельних торгів з оператором електронного майданчика, підключеного до електронної торгової системи.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

                                                   

 Сільський голова                                                                                                   В.С. Данилів

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь