ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень на 14 сесію сільської ради восьмого скликання. Земельні питання Нововолодимирівський старостат

Дата: 07.10.2021 09:02
Кількість переглядів: 216

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ Р І Ш Е Н Н Я
чотирнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання

____________2021 року                                                                         № _________                                                                                                                                 
с. Долматівка

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність  громадянці Котковій Л.П. 

Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 8,2134 га. кадастровий номер  6522383900:04:001:0485  у власність гр. Котковій Л.П., власниці сертифікату на право на земельну частку (пай) серії ХС № 0042479, виданого на підставі рішення Голопристанської районної державної адміністрації від 15 серпня 1997 року № 389 та зареєстрованого 20 серпня 1997 року за № 474, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власниками земельних часток (паїв)», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада 

                                                              В И Р І Ш И Л А:
          1.  Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки за кадастровим номером 6522383900:04:001:0485 площею 8,2134 га. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Нововолодимирівського старостинського округу Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області, у власність громадянці Котковій Любові Пантеліївні.
2. Передати громадянці Котковій Любові Пантеліївні у власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за кадастровим номером 6522383900:04:001:0485 площею 8,2134 га..
3. Гр. Котковій Л.П. звернутися до Реєстраційної служби для державної реєстрації права власності на вищезгадану земельну ділянку.
    4.  Дотримуватися вимог ст. 91, 103 Земельного кодексу України, Податкового кодексу України.
               5. Контроль  за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію  сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.
                                                    
Сільський голова                                                                 В.С. Данилів    

 

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЄКТ Р І Ш Е Н Н Я

чотирнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання

 

____________2021 року                                                                         № _________                                                                                                                                

с. Долматівка

 

 

 

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність  гр. Гільманову Д.І.

 

             Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та відповідну заяву, відповідно до ст. 143, 144 Конституції України, ст. 12, 81, 116, 118, 121, 122, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Затвердити проєкт землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки у власність громадянину Гільманову Дмитру Ігоровичу площею 1,8472 га. кадастровий номер 6522383900:04:001:0486 для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності сільської ради, що розташована за межами села Сліпушинське.

              2. Передати безоплатно із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності сільської ради у приватну власність земельну ділянку площею 1,8472 га. кадастровий номер 6522383900:04:001:0486 для ведення особистого селянського господарства громадянину Гільманову Дмитру Ігоровичу.

            3. Гр. Гільманову Д.І.  звернутися до Реєстраційної служби для державної реєстрації права власності на вищезгадану земельну ділянку.

            4.  Гр Гільманову Д.І. дотримуватися вимог ст. 91, 103 Земельного кодексу та Податкового кодексу України.

               5. Контроль  за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію  сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

                                                    

Сільський голова                                                                 В.С. Данилів       

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь