ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перелік та проєкти рішень на дев’яту сесію Долматівської сільської ради VІІІ скликання

Дата: 02.06.2021 13:57
Кількість переглядів: 264

Порядок денний
дев’ятої  сесії Долматівської сільської ради восьмого скликання
на  ____ травня 2021 року
 1. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села Нововолодимирівка з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  гр. Мошкіну А.В
    
2. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у  власність громадянці Котковій Л.П.   

3. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Реізовій Т.О.

4. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Твардовській Р.І. для ведення особистого селянського господарства 

5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шамояну Р.А. для ведення особистого селянського господарства 

6. Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під об’єктом нежитлової нерухомості – складом в с. Нововолодимирівка по вул. Виноградна 4Б.

7. Про   поновлення дії договору оренди землі та встановлення орендної плати (    Гурнак Роман Вікторович).

8. Про надання пільг по батьківській платі  за харчування дітей   у дошкільних навчальних закладах Долматівської сільської ради.

9.Про внесення змін до рішення сорок четвертої сесії сьомого скликання Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області від  21.09.2020 року № 1420 (Литвинюк Владлен Андрйович).

10.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність  гр. Коломієць В.В. 

11.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність  гр. Кузьміній Н.С. 

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність  Герасименко Г.П.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність  Герасименко Г.П.

14.Про внесення змін до рішення сорок четвертої сесії сьомого скликання Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області від  21.09.2020 року № 1428(Бабій Роман Петрович).

15. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність    гр. Черкашенко Д.С. для ведення особистого селянського господарства. 

16. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність    гр. Пугачову Д.Ф. для ведення особистого селянського господарства. 

17. Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність  гр. Вершибалко Н.І.  

18. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Коваленко Л.Ю. для ведення особистого селянського господарства.

19. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність    гр. Коваленко В.М. для ведення особистого селянського господарства.

20. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Тарасовій А.О. для ведення особистого селянського господарства.

21. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Чернишенко Д.О. для ведення особистого селянського господарства.

22. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії сьомого скликання Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області від  28.08.2019 року № 566 (Малишева Ольга Володимирівна).

23. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Пічуговій Н.О. для ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Коновалову М.М. для ведення особистого селянського господарства.

25. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Голохвастову Г.А. для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Коновалову А.М. для ведення особистого селянського господарства.

27.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Мусаєву І.Г. для ведення особистого селянського господарства.

28. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Гурі А.О. для ведення особистого селянського господарства.

29. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Гурі С.А. для ведення особистого селянського господарства.

30. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Жукову О.А. для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Вариводі Л.В. для ведення особистого селянського господарства.

32. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Тарасенко П.Н. для ведення особистого селянського господарства.

33. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Шевченко В.В. для ведення особистого селянського господарства.

34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Коноваловій О.В. для ведення особистого селянського господарства.

35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Мельнику А.В. для ведення особистого селянського господарства.

36. Про надання дозволу  на виготовлення проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду  гр. Жабанському С.П. для ведення городництва.

37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Пастернаку І.В. для ведення особистого селянського господарства.

38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Кобзар Ю.М. для ведення особистого селянського господарства.

39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Долгорученко М.І. для ведення особистого селянського господарства.
 

40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Ясененко І.М. для ведення особистого селянського господарства.
 

41. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Олексійчук В.В. для ведення особистого селянського господарства.

42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Коваленко В.Ю. для ведення особистого селянського господарства.

43. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Подоляку М.Р. для ведення особистого селянського господарства.

44. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Кошевій А.О. для ведення особистого селянського господарства.

45. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Рубан ЕС.. для ведення особистого селянського господарства.

46. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Голохвастовій Ю.Г. для ведення особистого селянського господарства.

47. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Міхеєва Л.Г. для ведення особистого селянського господарства.

48. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Шевченко Д.О. для ведення особистого селянського господарства.

49. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Грідіній Л.О. для ведення особистого селянського господарства.

50. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Гуляєву А.І. для ведення особистого селянського господарства.

51. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Вершибалко Н.І. для ведення особистого селянського господарства.

52. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Малишевій К.М.. для ведення особистого селянського господарства.

53. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Тимошенко В.О. для ведення особистого селянського господарства.

54. Про внесення змін до рішення тридцять першої сесії сьомого скликання Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області від  14.11.2019 № 834(Кравчук Ю.В).

55. Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії сьомого скликання Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області від  12.07.2019 року № 491(Каневський Володимир Станіславович).

56. Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність  гр. Прокопенко Д.А.  

57.Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність  гр. Прокопенко Ю.В.

58.Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність  гр. Гуляєва І.М. 

59.Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність  гр. Соболевій Л.В. 

60.Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність  гр. Коломієць Л.В. 
Доповідач спеціаліст І категорії із земельних питань Ревицький О.А.

61.Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність  гр. Коваленко В.М. 

62. Про внесення змін до рішення тридцять першої сесії сьомого скликання Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області від  14.11.2019 року № 832 (Літовченко Юрій Миколайович).

63. Про затвердження детального плану території щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гурі Ю.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку с. Київка.

64. Про Про затвердження детального плану території щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гурі Ю.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку с. Київка.

65.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність гр.Байрак Н.М.

66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність гр.Коваленко В.М.

67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність гр.Савкіній А.С.

68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність гр.Кравчук О.В.

69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної  власності у власність гр. Кутьку Є.С. для ведення особистого селянського господарства.

70. Про внесення змін до рішення сьомої сесії сільської ради восьмого скликання Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської  області  від  24.03.2021  року  № 358 Бергарт Ірина
 
71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної  власності у власність гр. Сімаченко М.А. для ведення особистого селянського господарства.

72. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану  територіїс-ще. Світанок.(Бирюк Олени Миколаївні)

73. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану  територіїс-ще. Світанок (Бирюк Сергій Анатолійович).

74. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду гр. Бирюк О.В. для ведення городництва.

75. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду гр. Бирюк С.О. для ведення городництва.
Доповідач спеціаліст І категорії із земельних питань Ревицький О.А.    

76. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бирюк О.М.для ведення особистого селянського господарства.

77. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Бондар В.В. для ведення особистого селянського господарства.

78. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність   гр. Шепелєву В.В.  для ведення особистого селянського господарства.

79. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду шляхом проведення земельного аукціону.

80. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на земельну ділянку.

81.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Лазареву Д.В.
для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0223

82. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.00 га гр.Рижак М.В.
для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0181

83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Захарченко Л.О.
для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0041

81. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Панько Т.О.
для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0041

82. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Василенко Д.В.
для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0223

83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Василенко В.В.
для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0223

84. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Рижук Р.В.
для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0042

85. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Немировському В.М. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0042

86. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Ващуку Ю.І. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0042

87. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Ващуку А.І. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0042

88. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Товт Л.М. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0042

89. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Головачу  М.О. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0042

89. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Немировській  Н.В. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0042

90.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Поповій  О.Б. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0508

91.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.00 га гр.Лютік  А.С. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0490

92. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.00 га гр.Лазареву  Л.І. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0404

93. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0.83 га гр.Драгущак Н.П. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0463

94.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0.83 га гр.Гриб О.М. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0463

95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Хижняк В.І. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0508

96.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Хижняк А.І. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0508

97. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.50 га гр. Неласов А.І. для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0508

98. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0.10 га гр. Бондарчук І.О. для ведення особистого селянського господарства

99.Про надання дозволу на розробку детального плану території щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд площею 0,25 га гр.Музикі О.В. яка знаходиться з адресою: вул.Київська, с.Долматівка, Голопристанського району, Херсонської області

100.Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,25 га гр.Бондарчук І.О. розташованої за адресою:вул.Садова, 50 с.Долматівка Голопристанського району Херсонської області

101. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр. Лазаревій І.А. для ведення особистого селянського господарства.6522383000:02:001:0042

102.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр. Присяжному О.І. для ведення особистого селянського господарства.6522383000:02:001:0042.

103. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр. Величко  Л.П. для ведення особистого селянського господарства.6522383000:02:001:0042

104. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр. Присяжному  А.О. для ведення особистого селянського господарства.6522383000:02:001:0042.

105. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.60 га гр. Ладигіну Д.О. для ведення особистого селянського господарства.6522383000:02:001:0428.

106. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.11 га гр. Андрієць Н.Л. для ведення особистого селянського господарства.6522383000:02:001:0516.

107. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр. Кайдашову Л.Л. Н.Л. для ведення особистого селянського  господарства.6522383000:02:001:0041.

108. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр. Кайдашову В.Л. Н.Л. для ведення особистого селянського господарства.6522383000:02:001:0041

109.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Хижняковій Т.Є. 6522383000:02:001:0508

110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр.Васільєву О.В. 6522383000:02:001:0468

111. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0.7734 га гр.Лютікову Є.І. 6522383000:02:001:0505

112. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.5000 га гр.Товт Т І. 6522383000:02:001:0503

113. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.6666 га гр.Ладигіній І.В. 6522383000:02:001:0500

114. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.6666 га гр.Шкіль О.М. 6522383000:02:001:0501

115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.6666 га гр.Васильєвій Т.В. 6522383000:02:001:0502

116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1.5000 га гр.Костів  І.О. 6522383000:02:001:0502

117.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення садівництва гр. Трет’яковій П.О.

118. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення садівництва гр.Трет’якову Г.А.

119.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою частини села Долматівка вул.Ровенська, 11 щодо відведення у власність земельних ділянок площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлових будинків господарських будівель та споруд в с.Долматівка гр.Охоті Н.М.

120. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2.00 га гр. Доненко Л.М. для ведення особистого селянського господарства.6522383000:02:001:0041

121.Про  перегляд договору оренди земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 42,00 га гр.Гнідіну О.А.

122. Про  перегляд договору оренди земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 8,50 га гр.Бескровному В.В.

123. Про  перегляд договору оренди земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 44,6564га гр.Бескровному В.В.

124. Про приведення у відповідність назви ради, виконавчого комітету, її виконавчих органів та комунальних установ (закладів) ради у відповідність до нової назви району .

125. Про  звіт щодо виконання сільського бюджету  за  I квартал  2021 року.

126. Про  внесення змін до рішення четвертої сесії сільської ради восьмого скликання від 23.12.2020 № 31 « Про сільський бюджет Долматівської територіальної  громади на 2021 рік».

127. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду шляхом проведення земельного аукціону.

128. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на земельну ділянку.

129. Про затвердження переліку земельних ділянок для набуття права на їх оренду на земельних торгах у 2021 році.

130. Про скасування рішення восьмої сесії сільської ради восьмого скликання від 30.04.2021 № 382 «Про затвердження документації із землеустрою 
щодо складання документу, що посвідчує право власності на земельну ділянку громадянці – члену фермерського господарства «Іскра» Кривицькій О.А.»

131. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тарасову М.І. для ведення особистого селянського господарства.

132. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Прокопивнюк П.Л . для ведення особистого селянського господарства.

133.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Міхеєву Г.Ю. для ведення особистого селянського господарства.

https://rada.info/upload/users_files/34381816/55ec7803169c7d33a47a8d7604172f5a.docx  Про звіт щодо виконання сільського бюджету  за  I квартал  2021 року

https://rada.info/upload/users_files/34381816/9bbc3b2dc27bf01a06f51cb9dcea668b.docx Земельні питання. Нововолодимирівський старостат

https://rada.info/upload/users_files/34381816/b602f1449ae11e844a0ea493832d76f4.docx Земельні питання. Нововолодимирівський старостат

https://rada.info/upload/users_files/34381816/6c26f35b02716eb40faf29fac3b07f83.docx Земельні питання. с.Долматівка

https://rada.info/upload/users_files/34381816/9a2a456f81965d16c8da4090fc082e0b.docx Земельні питання Добропільський старостат

https://rada.info/upload/users_files/34381816/b24f6223bbfc9c2d6dbaa12b0531e4a2.docx Земельні питання Добропільський старостат

https://rada.info/upload/users_files/34381816/b505d27577cd28bac0da83824eb87d48.docx Земельні питання Добропільський старостат

https://rada.info/upload/users_files/34381816/1f38df0f2cd9625bd7efec9a7e9d4e48.docx Земельні питання Добропільський старостат

https://rada.info/upload/users_files/34381816/46842f32c63c565d99e39566ae4a19f9.docx  Про приведення у відповідність назви ради, виконавчого комітету, її виконавчих органів та комунальних установ (закладів) ради у відповідність до нової назви району

https://rada.info/upload/users_files/34381816/9cd3ec33bb87daf75a97b2432d42242d.docx  Про затвердження переліку земельних ділянок для набуття права на їх оренду на земельних торгах у 2021 році

https://rada.info/upload/users_files/34381816/846786013c07c475984263f4af89295b.docx  Про внесення змін до рішення четвертої сесії сільської ради восьмого скликання від 23.12.2020 № 31 « Про сільський бюджет Долматівської територіальної  громади на 2021 рік»

https://rada.info/upload/users_files/34381816/69e3f3b7f86285284bf9c8586cb739bc.docx  Про скасування рішення восьмої сесії сільської  ради восьмого скликання від 30.04.2021 № 382 «Про затвердження документації із землеустрою

щодо складання документу, що посвідчує право  власності на земельну ділянку громадянці – члену

фермерського господарства «Іскра» Кривицькій О.А.»

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь