ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження сільського голови №51 від 29.04.2021 "Про карантинні заходи на території Долматівської ОТГ"

Дата: 30.04.2021 09:28
Кількість переглядів: 201

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

29.04.2021                                                                                                         №51 /од

с.Долматівка

 

Про карантинні заходи на території

Долматівської ОТГ

 

       З метою запобігання поширенню на території Долматівської ОТГ  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі — COVID-19), відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), керуючись протоколом №10 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28 квітня 2021 року, ст.. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Продовжити вжиття на території Долматівської ОТГ протиепідемічних заходів, передбачених для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами).

 

2. Під час Великодніх свят:

2.1.  забороняється вживання спиртних напоїв на кладовищах та в інших місцях поховань під час поминальних днів;

2.2. Інспекторам по роботі з громадськістю Красновій Л.В., Чечину П.М., Тимошенку М.В., розробити графіки чергування та забезпечити посилене чергування спільно з ГУ Національної поліції в області, управлінням патрульної поліції в області та реагування на випадки порушення підпункту 2.1. цього розпорядження.

2.3. Під час богослужіння забезпечити посилений контроль за дотриманням протиепідемічних заходів під час святкування Великодніх свят, зокрема щодо:

- здійснення температурного скринінгу тих, хто братиме участь у богослужіннях;

- наявності захисних масок, які закривають рот та ніс у вірян, зокрема на вулиці, біля та у храмах;

- дотримання дистанції між людьми не менш як 1,5 метра;

- перебування у храмах людей у кількості, що не перевищує однієї особи на 4 квадратні метри;

- забезпечення повітряного обміну всередині приміщень храмів;

- збільшення кількості освячень і зменшення їх тривалості, а також допуску обмеженої кількості людей до приміщень церков.

 

3. Красновій Л.В. винести на засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Долматівської сільської ради питання заборони роздачі їжі та напоїв населенню під час травневих свят.

 

4.   Підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, що розташовані на території Долматівської ОТГ забезпечити контроль за здійсненням температурного скринінгу працівників перед початком роботи, а також забезпечення допуску осіб до приміщень підприємств, установ та організацій лише за наявності респіратора або захисної маски, у тому числі виготовленої самостійно.

 

5. Посилити патрулювання, в тому числі у складі COVID-патрулів, з метою контролю за виконанням суб’єктами господарювання та населенням протиепідемічних заходів.

 

6. Рекомендувати начальнику  відділу освіти, культури, молоді і спорту, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області Гук Л.Г.:

6.1. Продовжити до 11 травня 2021 року дистанційну форму навчання для учнів 5 – 10 класів закладів загальної середньої освіти.

6.2. Заборонити відвідування закладів позашкільної освіти та проведення в закладах освіти батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а також групових екскурсій та поїздок.

6.3 довести це розпорядження до керівників ЗПЗСО.

 

7. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                                     В.С. Данилів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь