ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження сільського голови "37/од від 26.03.2020 "Про карантинні заходи на території Долматівської ОТГ"

Дата: 29.03.2021 11:18
Кількість переглядів: 185

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
26.03.2021                                                                                                         №37 /од
с.Долматівка

Про карантинні заходи на території 
Долматівської ОТГ

       З метою запобігання поширенню на території Долматівської ОТГ  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі — COVID-19), відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), керуючись протоколом №7 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 26 березня 2021 року, ст.. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.    Посилити роботу COVID-патрулів з контролю за дотриманням населенням, а також підприємствами, установами та організаціями карантинних обмежень, забезпечивши постійно, у період карантину:
- щоденну участь працівників підпорядкованих підрозділів у роботі                 COVID-патрулів;
- щотижневе складання графіків роботи COVID-патрулів на наступний тиждень;
- документування виявлених COVID-патрулями порушень карантинних обмежень шляхом складання відповідних актів;
- щоденне до 09.00 (у тому числі у вихідні та святкові дні) внесення відповідальною особою до онлайн-таблиці відомостей про проведену                       COVID-патрулями роботу за минулу добу.
2.    Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, розташованим на підпорядкованих територіях, опрацювати питання щодо:
- можливості встановлення гнучкого режиму роботи з різним часом початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, а також дистанційної роботи;
- здійснення температурного скринінгу працівників перед початком роботи;
- забезпечення допуску осіб до приміщень підприємств, установ та організацій лише за наявності респіратора або захисної маски, у тому числі виготовленої самостійно;
- нанесення маркування, в тому числі і поза межами закладів, з метою уникнення скупчення перед входом та дотримання умов перебування в черзі з дотриманням дистанції між клієнтами не менше 1,5 метра (у разі необхідності);
- здійснення вологого прибирання з використанням миючих та дезінфекційних (в кінці зміни) засобів і провітрювання не рідше, ніж кожні                     2 години та після закінчення робочого дня (зміни);
- централізованого збору використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери (урни) з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією;
- обов’язкової самоізоляції працівників у разі виникнення симптомів респіраторних захворювань.
3. Рекомендувати начальнику відділу освіти, культури, молоді і спорту, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області Гук Л.Г.  перевести з 29 березня по 18 квітня 2021 року на дистанційну форму навчання здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти. 
4. Начальнику відділу освіти, культури, молоді і спорту, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області Гук Л.Г.:
4.1. Забезпечити дотримання протиепідемічних заходів, а також наявність антисептичних засобів та засобів індивідуального захисту в закладах дошкільної освіти, 10 квітня – на пунктах проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. 
4.2. Заборонити:
- відвідування закладів позашкільної освіти;
- проведення в закладах освіти батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а також групових екскурсій та поїздок. 
4.3. Про результати виконання заходів, передбачених підпунктами 5.1 – 5.4 цього пункту протоколу, поінформувати регіональну комісію з питань ТЕБ та НС через Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації (upns.oda@gmail.com).
Термін – 29 березня 2021 року.
5. Заборони з 29 березня по 11 квітня 2021 року: 
5.1. Перебування на територіях загального користування без респіратора або захисної маски, у тому числі виготовленої самостійно.
5.2. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
5.3. Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності.
5.4. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:
- приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання; 
- провадження діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), перукарень за попереднім записом;
5.5. Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів,.
5.6. Приймання у спортивних залах, фітнес-центрах.
5.7. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.
6.    Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.


Сільський голова                                                                     В.С. Данилів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь