ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

П’ята сесія Долматівської сільської ради восьмого скликання від 25.01.2021

Дата: 01.02.2021 13:56
Кількість переглядів: 308

Порядок денний
п’ятої сесії Долматівської сільської ради восьмого скликання
від 25.01.2021року

Протокол № 1 проведення навчання для депутатів Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області.
Протокол  № 2 проведення навчання для депутатів Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області.

1. Про надання пільг по батьківській платі  за харчування дітей   у дошкільних навчальних закладах Долматівської сільської ради.

2.    Про внесення змін до рішення  третьої сесії сільської ради восьмого скликання від 15.12.2020 № 28 «Про затвердження структури та загальної чисельності сільської ради та її виконавчого комітету».

3. Про затвердження розрахунку вартості надання платної соціальної послуги соціальним робітником на 2021 рік.

4. Про затвердження Переліку платних послуг, які надаються комунальною установою « Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»,норми часу на їх виконання та тарифи на оплату послуг.

5. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей   у дошкільних 
закладах освіти Долматівської сільської ради на 2021 рік.

6. Про припинення права оренди  земельної ділянки  та припинення дії договору  оренди з Безкровним А.В.

7.Про продовження термін дії рішення тридцятої сесії сільської ради сьомого скликання від 09.10.2019 № 784 « Про  розподіл земельної  ділянки з кадастровим номером 6522383000:02:004:0001 площею 4.00 га у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2.00 га, у власність для ведення особистого селянського господарства Биканову В.О.».

8. Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради сьомого скликання від 02.01.2018 № 9 «Про припинення діяльності Добропільської та Нововолодимирівської сільських рад  в результаті реорганізації шляхом приєднання до Долматівської сільської ради».

9.Про створення тендерного комітету та затвердження Положення про тендерний комітет.

10. Щорічний звіт сільського голови про здійснення державної регуляторної політики Долматівською сільською радою у 2020 році.

11. Про встановлення тарифів на послуги і централізованого водопостачання на території Долматівської сільської ради.
Доповідач  директор Комунального підприємства «Лілея-Д» Долматівської сільської ради  Голопристанського району Херсонської області.
12. Про надання комунального житлового будинку у приватну спільну сумісну власність.

13. Про  погодження призначення Чайки І.М.

14. Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради восьмого скликання № 11 від 23.11.2020 «Про утворення виконавчого комітету  Долматівської сільської ради Голопристанського району 
Херсонської області та затвердження  його персонального складу».

15. Про закріплення за відділом освіти, культури, молоді і спорту, туризм та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Долматівської 
сільської ради майнових комплексів освітніх та культурних закладів Долматівської сільської ради на праві оперативного управління.

16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,7900 га гр. Зеленчук Анастасії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства.


17. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,9200 га гр. Білому Андрію Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0418

18. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,5533 га гр. Білій Галині Вячеславівні для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0303

19.Про внесення змін до рішення 30 сесії сьомого скликання Долматівської сільської ради від 09.10.2020 року №732 зміна площі гр. Чечину М.П.

20. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність   гр. Буштин С. М. 

21. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Довгаль Ж.В.

22.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сігальському С.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку .

23.  Про    затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьгр. Стаховичу М.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку.

24. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Реїзовій Т.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку.

25. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського  господарства у власність 
гр. Прокопивнюк А.І.

26. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського  господарства у власність гр. Прокопивнюк П.Л.

27. Про   затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського  господарства у власність гр. Коновалову М.М.

28. Про  затвердження прєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність  гр. Лакізі  Л. О. 

29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність гр. Озманову Віталію Ваніковичу для ведення особистого селянського господарства.

30. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом проведення земельного аукціону.


31. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки   в  натурі  (на місцевості) та передачу громадянину Шахину Володимиру Семеновичу безоплатно у власність  

32. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки

33. Про поновлення дії рішення тридцять першої сесії сільської ради сьомого скликання  № 804 від 14.11.2019 р. та внесення змін до нього.

34.  Про  створення  комісії при виконавчому  комітеті сільської ради по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території  Долматівської сільської ради  Голопристанського району Херсонської області.

35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність  гр. Солобюк В.О.

36. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  гр. Гасановій С.М.

37. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  гр. Гасанову Л. М.

38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність 
гр. Гавенко О.В.

39. Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії  сьомого скликання Долматівської  сільської ради Голопристанського району Херсонської  області  від 12.12.2019  року № 911.

40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність  гр.  Хмельницькій Яні Петрівні.

41. Про затвердження  Васильєв 0.25 га. 

42. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села  Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Шевчук М.В.

43. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села  Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для   обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд 
гр. Ковальчук С.В.

44. Про  надання дозволу на розроблення детального плану частини території села  Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для   будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Шевчук Т.М.

45.Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села  Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для   будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Борисовій Р.І.

46. Про укладання договору  на розчистку  снігу, очищення доріг та упорядкування території громади.

47. Про внесення змін до рішення  третьої сесії сільської ради восьмого скликання від 15.12.2020 № 28 «Про затвердження структури та загальної чисельності сільської ради та її виконавчого комітету».
Доповідач начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту, туризму та охорони культурної спадщини Виконавчого комітету Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області Гук Лариса Григорівна

48. Про доручення начальнику фінансового відділу

 
ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Р І Ш Е Н Н Я
п’ятої сесії сільської ради восьмого скликання

від 25.01.2021 року                                                           №  167
с. Долматівка

Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради сьомого скликання від 02.01.2018 № 9 «Про припинення діяльності Добропільської та Нововолодимирівської сільських рад  в результаті реорганізації шляхом приєднання до Долматівської сільської ради»

        У зв’язку зі зміною в кадровому складі Долатівської сільської ради, на підставі рішення дев’ятої сесії сьомого скликання від 19.04.2018 №147 «Про дострокове припинення повноважень Долматівського сільського голови за особистою заявою»,  керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», ч. 4 ст. 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419, п. 7 Розділу І Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, ч. 4 ст. 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015  р. № 1000, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, сільська рада
В И Р І Ш И ЛА:
1. Внести зміни до рішення першої сесії сільської ради сьомого скликання від 02.01.2018 №9 «Про припинення діяльності Добропільської та Нововолодимирівської сільських рад  в результаті реорганізації шляхом приєднання до Долматівської сільської ради», а саме:
1.1. Пункт  5 викласти у новій редакції: «Утворити Комісію з припинення діяльності Добропільської та Нововолодимирівської сільських рад    у складі:
1)    Голова комісії: Данилів Валентина Стефанівна (ІПН 2476111149) – сільський голова Долматівської сільської ради;
2)    Заступник голови комісії: Шкіль Інна Петрівна (ІПН 3015301426) –заступник сільського голови із питань діяльності виконавчих органів Долматівської сільської ради;
3)    Секретар комісії: Рубан Еліна Сергіївна (ІПН 3419715727), головний бухгалтер Долматівської сільської ради;
4)    Член комісії: Губанова Світлана Володимирівна (ІПН 2358119689) – завідувач ЗДО «Сонечко»;
5)    Член комісії: Чечина Олександра Валеріївна - (ІПН 3382202261) -  спеціаліст І категорії з земельних питань відділу земельних відносин, комунальних відносин, економічного розвитку та інвестицій Долматівської сільської ради;
6)    Член комісії: Коваленко Надія Петрівна –(ІПН 2315011261) -  завідувач ЗДО «Калинка»;
7)    Член комісії: Скаковець Наталія Павлівна (ІПН 2963720161) – бухгалтер І - категорії відділу освіти, культури, молоді і спорту, туризму та охорони культурної спадщини  виконавчого комітету Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області;      
8)    Член комісії: Лисенко Ольга Володимирівна (ІПН 2462208246) – начальник фінансового відділу виконавчого комітету Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської  області;
9)    Член комісії:  Краснова Олена Василівна (ІПН 2925406423) – головний бухгалтер фінансового відділу виконавчого комітету  Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області.
2. Контроль  за виконання даного рішення  покласти на постійну комісії  з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.


 Сільський голови                                                                    В.С.Данилів                                                   

 
ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Р І Ш Е Н Н Я
п’ятої  сесії сільської ради  восьмого  скликання

від 25.01. 2021 року                                № 173
с. Долматівка

Про внесення змін до рішення першої 
сесії сільської ради восьмого скликання 
№11 від 23.11.2020 «Про утворення виконавчого
комітету  Долматівської сільської ради 
Голопристанського району 
Херсонської області та затвердження  
його персонального складу»

    Відповідно до пункту 3 частини першої статті 26 , пункту 5 частини четвертої  статті 42, частин першої та другої ст.. 51, частини першої статті 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.    Внести зміни до рішення першої  сесії сільської ради восьмого скликання №11 від 23.11.2020 «Про утворення виконавчого комітету  Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області та затвердження його персонального складу», а саме:
1.1.    пунк 1 рішення викласти у редакції: «Утворити виконавчий комітет Долматівської сільської ради Голопристанського району  Херсонської області у кількості 13 чоловік»;
1.2.    у пункт 2 додати 2-х членів виконкому:
-    спеціаліста І категорії з економічного розвитку та залучення інвестицій, Пожарову Галину Володимирівну;
-    директора комунальної установи  «Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)   та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», Чайку Ірину Миколаївну.
2.    Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою. 


Сільський голова                                                      В.С. Данилів

     
ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
  Р І Ш Е Н Н Я
п’ятої  сесії сільської ради восьмого скликання

19.01 2021 року                                                     №   172
с. Долматівка

Про  погодження призначення
Чайки І. М.

Відповідно до «Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств та установ Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області» затвердженого  рішенням тридцять четвертої сесії Долматівської сільської ради Голопристанського  району  Херсонської  області  сьомого скликання  від 31 січня 2020 р. № 936,  ч. 3 ст. 21  КЗпП  України,  керуючись статтями 26 та  42  Закону  України « Про місцеве самоврядування в Україні»  сільська рада  

                                                       ВИРІШИЛА:

1. Погодити призначення Чайки Ірини Миколаївни на посаду директор   комунальної установи «Долматівський  територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області .

          2. Контроль покласти на постійну комісію з питань   комунальної  власності,  житлово - комунального господарства, енергозбереження та транспорту.  

Сільський голова                                                                      В.С. Данилів


 
ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я
п’ятої сесії сільської ради восьмого скликання

 25.01.2021 року                                                                     №  162
с. Долматівка

Про затвердження розрахунку вартості
надання платної соціальної послуги
соціальним робітником на 2021 рік

Відповідно до Постанови КМУ від 01.06.2020 № 428 «Про затвердження порядку регулювання тарифів на соціальні послуги», розглянувши подання  директора КУ «Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді» щодо  затвердження розрахунку вартості надання платної соціальної послуги соціальним робітником на 2021 рік на обслуговування підопічних відділенням соціальної допомоги вдома, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, відповідно до положення  про комунальну  установу «Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:
1. Затвердити розрахунок вартості надання платної соціальної послуги
соціальним робітником на 2021, що додається.
2. Вважати таким, що втратило чинність рішення тридцять четвертої сесії сільської ради сьомого скликання  від 31.01.2020 № 937 «Про затвердження розрахунку вартості надання платної соціальної послуги  соціальним робітником на 2020 рік»
3. Контроль за виконанням цього рішення  покласти  на директора комунальної установи « Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді»  та постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.
Сільський голова                                                      В.С. Данилів

 
ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я
п’ятої сесії сільської ради восьмого скликання

 25.01.2021 року                                                            №  163
с. Долматівка

 
Про затвердження Переліку платних послуг,
які надаються комунальною установою 
« Долматівський територіальний центр 
соціального обслуговування (надання соціальних 
послуг)  та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»,
норми часу на їх виконання та тарифи на оплату послуг
    

Відповідно до Постанови КМУ від 29.12.2009 № 1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Постанови КМУ від 01.06.2020 № 428 «Про затвердження порядку регулювання тарифів на соціальні послуги»,  розглянувши подання  директора КУ «Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» щодо  затвердження Переліку платних послуг, які надаються комунальною установою
« Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», норми часу на їх виконання та тарифи на оплату послуг на 2021 рік на обслуговування підопічних відділенням соціальної допомоги вдома, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, відповідно до положення  про комунальну  установу «Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Перелік платних послуг, які надаються комунальною установою « Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді», норми часу на їх виконання та тарифи на оплату послуг на 2021 рік, що додається.
2. Вважати таким, що втратило чинність рішення тридцять четвертої сесії сільської ради сьомого скликання  від 31.01.2020 № 937 «Про затвердження розрахунку вартості надання платної соціальної послуги  соціальним робітником на 2020 рік»
3. Контроль за виконанням цього рішення  покласти  на директора комунальної установи « Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді»  та постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Сільський голова                                                      В.С. Данилів


 
ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я
п’ятої  сесії сільської ради  восьмого  скликання

 25.01.2021                                                   № 170
с. Долматівка

Про встановлення тарифів на послуги
з централізованого водопостачання
на території Долматівської сільської ради

    Керуючись ст.26, ст.28 та п.27 ч.1 ст.43  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.13 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення (із змінами), відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово   комунальні послуги» (із змінами),  Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 10.03.2016 № 302 «Про затвердження Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення» сільська рада (із змінами), Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обслуговуванням такої необхідності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 12.09.2018 № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлюння»,  рішення виконавчого комітету Долматівської сільської ради від 07.05.2020 № 31 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання на території Долматівської сільської ради», розглянувши клопотання т.в.о. директора ПК «Лілея- Д», рахунок економічно – обґрунтованих планових витрат, пов’язаних з наданням послуг на водопостачання та з метою приведення у відповідність у економічно обґрунтованими  витратами тарифів на послуги з централізованого водопостачання, забезпечення сталої та безаварійної роботи комунального підприємства, сільська рада   

ВИРІШИЛА:

1.    Затвердити розрахунок економічно – обґрунтованих планових витрат на водопостачання, що додається.
2.    Встановити комунальному підприємству «Лілея –Д» Долматівської сільської ради економічно – обґрунтовані тарифи на послуги з центрального водопостачання на території Долматівської сільської ради:
    - тарифи для фізичних осіб по оплаті за водокористування в розмірі 18.20 грн. за 1 м³ води з 01.01.2021 року;
    - тариф для юридичних осіб (суб’єктів господарювання, фермерських господарств) по оплаті за водокористування в розмірі 22.90 грн. за 1 м³ води з 01.01.2021 року;
    - тариф для комунальних закладів освіти Долматіської сільської ради (ЗПЗСО та ЗДО) по оплаті за водокористування в розмірі 16.50 грн. 1 м³ води з 01.01.2021 року;
3. Шкіль І.П. заступнику сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів, забезпечити оприлюднення данного рішення на офіційному сайті Долматівської сільської ради.
4. Тодоренко О.О., керівнику КП «Лілея – Д»:
4.1. Забезпечити інформування осіб, зазначених у п.2 даного рішення, про затверджені тарифи;
5. Контроль за иконання данного рішення покласти на керівника КП «Лілея – Д» Тодоренка О.О.


Сільський голова                                                      В.С. Данилів

                                                                        Додаток
                                                                        до рішення  п’ятої сесії                        
                                                                        сільської ради восьмого скликання 
                                              від 25.01.2021 № 170


Калькуляція собівартості
1    м³ води для водокористування фізичних осіб
на території  Долматівської сільської ради
на  01.01.2021 рік


№ ПП       Найменування витрат    Сума,грн.
1.    Заробітна плата    4.15
2.    Нарахування на заробітну плату    0.91
3.    Матеріальні затрати та електроенергія    8.13
4.    Усього витрат    13.19
5.    Рентабельність 15%    1.98
6.    Всього без ПДВ    15.17
7.    ПДВ 20%    3.03
8.    Всього до сплата за 1 м³    18.20

Директор КП «Лілея – Д»                            О.О.Тодоренко

Земельні рішення по Добропільському старостату:

https://rada.info/upload/users_files/34381816/c923b3eca225b041a0c11e42067c1542.docx 

 

Земельні рішення по Нововолодимирівському старостату:

https://rada.info/upload/users_files/34381816/345ccd411e7654e50548d56c5d9805c0.jpeg №188

https://rada.info/upload/users_files/34381816/4c7c12dffe4225748a8c2245a77b46d0.jpeg №189

https://rada.info/upload/users_files/34381816/3f2e75d9a782b4e1339351ad1f872c09.jpeg №190

https://rada.info/upload/users_files/34381816/a55a97c8d8b3d7ea7246a23f13121e3f.jpeg №190-1

https://rada.info/upload/users_files/34381816/cb5170d53da4b2dd5094929a17577901.jpeg №191

https://rada.info/upload/users_files/34381816/4d8e7049475f811dd655c0ae2a986b5b.jpeg №192

https://rada.info/upload/users_files/34381816/011f973ee222d6ca3eeee685b8979f76.jpeg №192-1

https://rada.info/upload/users_files/34381816/3bd675883dbdcc58a4a459bd236368b2.jpeg №192-2

https://rada.info/upload/users_files/34381816/ab394cb45ce0fb91b29e4323aa8ed61a.jpeg №192-3

https://rada.info/upload/users_files/34381816/fe2229dc0a7f57a1e7d272b3c6bedd20.jpeg №192-4

https://rada.info/upload/users_files/34381816/7e85182b9c5c9dd9b5314ba5d6d98493.jpeg №192-5

https://rada.info/upload/users_files/34381816/8675408d22dde7d6633d648413cc4ebf.jpeg №192-6

https://rada.info/upload/users_files/34381816/2f0da4cabcc82355b3b7e9ebe1934ad9.jpeg №192-7

https://rada.info/upload/users_files/34381816/54b97fecd02615fe777435935a016573.jpeg №193

https://rada.info/upload/users_files/34381816/a176a1bd99879e29e7db67f16372f525.jpeg №194

https://rada.info/upload/users_files/34381816/e92c130522c3bbee2ca9cf0d4264dd88.jpeg №195

https://rada.info/upload/users_files/34381816/da42b4e22d64b65ff0ecab31806213d1.jpeg №200

https://rada.info/upload/users_files/34381816/27d16f69801134453f015220b3ffc224.jpeg №201

https://rada.info/upload/users_files/34381816/4f8464344042e13db3afdbe42e4c2a71.jpeg №202

https://rada.info/upload/users_files/34381816/96a55f9ab160f06c3d137bd19810a23a.jpeg №203

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь