ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про скликання п’ятої сесії Долматівської сільської ради восьмого скликання

Дата: 05.01.2021 13:40
Кількість переглядів: 190

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

04.01.2021                                                                                                    №05/од
с.Долматівка

Про скликання п’ятої  сесії 
Долматівської сільської ради 
восьмого скликання

          На підставі ст. 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 1.  Скликати  п’яту  сесію Долматівської сільської ради восьмого  скликання. Пленарне засідання провести  25 січня 2021 року в приміщенні адмінбудівлі Долматівської сільської ради.
2.  Роботу сесії розпочати о 13-00 год.
3. На розгляд сесії винести наступні питання:
3.1.  Про надання пільг по батьківській платі  за харчування дітей   у дошкільних навчальних закладах Долматівської сільської ради.
3.2.    Про внесення змін до рішення  третьої сесії сільської ради восьмого скликання від 15.12.2020 № 28 «Про затвердження структури та загальної чисельності сільської ради та її виконавчого комітету».
3.3. Про затвердження розрахунку вартості надання платної соціальної послуги соціальним робітником на 2021 рік.
3.4. Про затвердження Переліку платних послуг, які надаються комунальною установою « Долматівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»,норми часу на їх виконання та тарифи на оплату послуг.
3.5. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей   у дошкільних 
закладах освіти Долматівської сільської ради на 2021 рік.
3.6. Про припинення права оренди  земельної ділянки  та припинення дії договору  оренди з Безкровним А.В.
3.7.Про продовження термін дії рішення тридцятої сесії сільської ради сьомого скликання від 09.10.2019 № 784 « Про  розподіл земельної  ділянки з кадастровим номером 6522383000:02:004:0001 площею 4.00 га у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2.00 га, у власність для ведення особистого селянського господарства Биканову В.О.».
3.8. Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради сьомого скликання від 02.01.2018 № 9 «Про припинення діяльності Добропільської та Нововолодимирівської сільських рад  в результаті реорганізації шляхом приєднання до Долматівської сільської ради».
3.9.Про створення тендерного комітету та затвердження Положення про тендерний комітет.
3.10. Щорічний звіт сільського голови про здійснення державної регуляторної політики Долматівською сільською радою у 2020 році.
3.11. Про встановлення тарифів на послуги і централізованого водопостачання на території Долматівської сільської ради.
3.12. Про надання комунального житлового будинку у приватну спільну сумісну власність.
3.13. Про  погодження призначення Чайки І.М.
3.14. Про внесення змін до рішення першої сесії сільської ради восьмого скликання № 11 від 23.11.2020 «Про утворення виконавчого
комітету  Долматівської сільської ради Голопристанського району 
Херсонської області та затвердження  його персонального складу».
3.15. Про закріплення за відділом освіти, культури, молоді і спорту, туризм та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Долматівської 
сільської ради майнових комплексів освітніх та культурних закладів Долматівської сільської ради на праві оперативного управління.
3.16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,7900 га гр. Зеленчук Анастасії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства.
3.17. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,9200 га гр. Білому Андрію Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0418
3.18. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,5533 га гр. Білій Галині Вячеславівні для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер 6522383000:02:001:0303
3.19.Про внесення змін до рішення 30 сесії сьомого скликання Долматівської сільської ради від 09.10.2020 року №732 зміна площі гр. Чечину М.П.
3.20. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність   
гр. Буштин С. М. 
3.21. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність 
гр. Довгаль Ж.В.
3.22.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сігальському С.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку .

3.23.  Про    затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьгр. Стаховичу М.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку.
3.24. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Реїзовій Т.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку.
3.25. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського  господарства у власність 
гр. Прокопивнюк А.І.
3.26. Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського  господарства у власність 
гр. Прокопивнюк П.Л.
3.27. Про   затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського  господарства у власність 
гр. Коновалову М.М.
3.28. Про  затвердження прєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність  
гр. Лакізі  Л. О. 
3.29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність гр. Озманову Віталію Ваніковичу для ведення особистого селянського господарства.
3.30. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом проведення земельного аукціону.
3.31. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки   в  натурі  (на місцевості) та передачу громадянину Шахину Володимиру Семеновичу безоплатно у власність  
3.32. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки
3.33. Про поновлення дії рішення тридцять першої сесії сільської ради сьомого скликання  № 804 від 14.11.2019 р. та внесення змін до нього.
3.34.  Про  створення  комісії при виконавчому  комітеті сільської ради по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території  Долматівської сільської ради  Голопристанського району Херсонської області.
3.35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність  гр. Солобюк В.О.
3.36. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  гр. Гасановій С.М.
37. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  гр. Гасанову Л. М.

3.38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність 
гр. Гавенко О.В.
3.39. Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії  сьомого скликання Долматівської  сільської ради Голопристанського району Херсонської  області  від 12.12.2019  року № 911.
3.40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу безоплатно у власність  гр.  Хмельницькій Яні Петрівні.
3.41. Про затвердження  Васильєв 0.25 га. 
3.42. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села  Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Шевчук М.В.
3.43. Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села  Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для   обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  гр. Ковальчук С.В.
3.44. Про  надання дозволу на розроблення детального плану частини території села  Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для   будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Шевчук Т.М.
3.45.Про надання дозволу на розроблення детального плану частини території села  Сліпушинське з метою відведення у власність земельної ділянки для   будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Борисовій Р.І.
3.46. Про укладання договору  на розчистку  снігу, очищення доріг та упорядкування території громади.
3.47. Про внесення змін до рішення  третьої сесії сільської ради восьмого скликання від 15.12.2020 № 28 «Про затвердження структури та загальної чисельності сільської ради та її виконавчого комітету».
3.48. Про доручення начальнику фінансового відділу.


 Сільський голова                                                   В.С. Данилів
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь