ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про сільський бюджет Долматівської ОТГ на 2020 рік

Дата: 29.11.2019 12:11
Кількість переглядів: 375

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ Р І Ш Е Н Н Я

Тридцять другої сесії сільської ради сьомого скликання

29.11.2019 р.                                                                                 

 

с.Долматівка

 

 

 

Про сільський бюджет

Долматівської об′єднаної територіальної

громади на 2020 рік

 

 

 

Відповідно до Бюджетного кодексу України ст. 77, керуючись статтями 26, 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

1.Визначити на 2020 рік:

 

- доходи сільського бюджету у сумі 35698363 гривень, у тому числі доходи  загального фонду 35268363 гривень і кошти спеціального фонду в сумі 430000(додаток №1);

- видатки сільського бюджету на 2020 рік у сумі 35698363 гривень за функціональною структурою бюджету, у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету у  сумі 35268363 гривень, видатки спеціального фонду 430000(додаток № 2);

Дефіцит спеціального фонду сільського бюджету визначається напрямком передачі коштів з загального фонду до бюджету розвитку.

Профіцит загального фонду сільського бюджету в сумі 288000 гривень напрямком використання, якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

2. Установити розмір оборотного касового залишку бюджетних коштів сільського бюджету  у сумі  30000 гривень.

 

3. Затвердити такий перелік захищених статей  видатків загального фонду сільського бюджету на 2020 рік за їх економічною  структурою:

- оплата праці працівників бюджетних установ ;

- нарахування на заробітну плату;

- медичне обладнання;

- забезпечення продуктами харчування;

- оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

- поточні трансферти населенню.

 

4.Затвердити в складі видатків сільського бюджету кошти на реалізацію державних та регіональних галузевих  програм на загальну суму 220000 гривень.(додаток № 3).

 

5. Установити, що у загальному фонді сільського бюджету на 2020

рік:до доходів належить надходження, визначені статтями  64 та 97 Бюджетного кодексу України.

 

6.Установити, що джерелом формування спеціального фонду сільського бюджету на 2020 рік: у частині доходів фінансування  є надходження визначені статтями  69 Бюджетного кодексу України.

 

7. Надати дозвіл головному розпоряднику коштів сільського бюджету здійснювати  перерозподіл видатків за економічною класифікацією в межах загального обсягу його бюджетних призначень  по загальному та спеціальному ( за винятком власних надходжень бюджетних установ)фондах, а по тих статтях, які затверджуються рішенням сільської ради , тільки на підставі змін, внесених до рішення.

 

8. Долматівській сільській раді в ході виконання  сільського бюджету за 2020 рік вишукати додаткові кошти на фінансування насамперед захищених статей  видатків бюджетних установ, закладів сільського бюджету, які не забезпечені в повному обсязі бюджетними асигнуваннями на час формування сільського бюджету на 2020 рік.

 

9. Розпоряднику коштів сільського бюджету забезпечити  в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників  бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України  умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати, на проведення  розрахунків за електричну енергію, послуги зв’язку та інші комунальні послуги, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання  енергоносіїв у натуральних показниках  для кожної  бюджетної установи  виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

 

10. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати  право головному розпоряднику коштів сільського бюджету отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України позики на покриття тимчасових касових розривів сільського бюджету, пов'язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду  за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами  з обов'язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

 

11. З метою безперебійної роботи бюджетних установ та для їх фінансування дозволити використання готівкових коштів  для придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю, у тому числі м'якого інвентарю  та обмундирування, продуктів харчування, оплати послуг (крімкомунальних), інших видатків, видатків на відрядження, оплати інших енергоносіїв, оплати окремих заходів розвитку по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесених до заходів розвитку, фінансування інших поточних трансфертів населенню.

 

12. Доручити в.о.сільського голови  Долматівської сільської ради укласти угоду з головою Голопристанської районної ради про використання за цільовим призначенням коштів медичної субвенції в сумі 835000 грн.

 

13. Доручити в.о.сільського голови  Долматівської сільської ради укласти угоду з головою Голопристанської районної ради про використання за цільовим призначенням коштів в сумі 5500 грн.  на виплати соціальних послуг,

 

14. Передати іншу субвенцію  з сільського бюджету до районного бюджету на утримання закладів охорони здоров’я в сумі 269743 гривень.

МНВК – 278304 грн, ДЮСШ – 260190 грн., музича школа – 207505 грн.

 

15.  Встановити,що додатки № 1,3,4 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

16.Дозволити в.о.сільського голови проводити видатки, і отримання коштів в виді трансфертів.

 

17. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію планування бюджету та фінансів,соціального економічного розвитку та підприємницької діяльності, здійснення державної регуляторної політики.

 

 

 

В.о.сільського голови                                   А.І.Баранова                                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь