ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області та Про Порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури н

Дата: 15.10.2019 08:53
Кількість переглядів: 348

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

тридцятої сесії сільської ради сьмого скликання

 

09 жовтня 2019 року                                                                                        671

с. Долматівка

 

Про Порядок залучення, розрахунку

розміру і використання коштів пайової

участі у розвитку інфраструктури населених

пунктів Долматівської сільської ради  

Голопристанського району Херсонської області

 

З метою реалізації повноважень органів місцевого самоврядування щодо визначення порядку залучення розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвитку інфраструктури населених пунктів Долматівської сільської ради, створення та розвитку об`єктів інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів Долматівської сільської ради, відповідно до Закону України «Про засади регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання вимог ч.1 ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись ст. 26, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області, що додається.

2. При прийнятті рішень про надання замовнику земельної ділянки у користування та при укладанні договорів оренди земельних ділянок (в тому числі поновлення) мають передбачатися зобов`язання відповідного суб`єкта щодо укладання при будівництві нового об`єкта або реконструкції будь-яких об`єктів (будівель, споруд, їх комплексів або частин) з Долматівською сільською радою Договору про пайову участь інфраструктури населених пунктів Долматівської сільської ради та сплати пайового внеску відповідно до цього Порядку в повному обсязі до прийняття об`єкта в експлуатацію.

3. При видачі містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки, що перебуває у володінні чи користуванні замовника, має передбачатися інформування щодо зобов`язання замовника укласти з Долматівською сільською радою Договору про пайову участь населених пунктів Долматівської сільської ради та сплатити пайових внесок відповідно до цього Порядку в повному обсязі до прийняття об`єкта в експлуатацію.

4. Дане рішення вступає в силу з моменту його офіційного оприлюднення у друкований засобах інформації та на офіційному сайті сільської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів та економічної реформи в АПК, обліку, управління та приватизації комунальної власності територіальної громади.

 

 

 

В.о. сільського голови                                                                  А.І. Баранова

https://rada.info/upload/users_files/34381816/5a69ef74ff539afdd2efeeecb65d920a.docx Додаток

ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГОЛОПРИСТАНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

тридцятої сесії сільської ради сьмого скликання

 

09 жовтня 2019 року                                                                                      672

с.Долматівка

 

Про затвердження Правил благоустрою території

населених пунктів Долматівської сільської ради

Голопристанського району Херсонської області

 

З метою забезпечення благоустрою, чистоти і порядку на території Долматівської сільської ради та підвищення відповідальності посадових осіб підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, і громадян за стан благоустрою та санітарний стан сіл та селищ, керуючись ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Закону України «Про благоустрій населених пунктів», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310 «Про затвердження Типових правил благоустрою території населеного пункту»,  враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної реформи в АПК, обліку, управління та приватизації комунальної власності територіальної громади, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Правила благоустрою території населених пунктів Долматівської сільської ради Голопристанського району Херсонської області (далі – Правила) (додається).
  2. Оприлюднити дане рішення на веб сайті сільської ради не пізніше як у 2-денний строк з дня його прийняття.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів та економічної реформи в АПК, обліку, управління та приватизації комунальної власності територіальної громади.

 

В.о. сільського голови                                                         А.І.Баранова

https://rada.info/upload/users_files/34381816/2338ffa6c57155b1bc05f880e27a5130.docx Додаток

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь