ДОЛМАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

випускні бали в дитячих садочках

Дата: 15.07.2019 13:52
Кількість переглядів: 359

Випускні бали пройшли у закладах дошкільної освіти Долматівськоїсільської ради.

Першими відсвяткували у ЗДО «Колосок» (с.Долматівка), потім у «Калинці» (с.Нововолодимирівка), та у «Берізці» (с.Зеленотропинське), а 5 липня цей захід відбувся у «Сонечку» (с.Добропілля).

Випуск у дитячому садочку-особливий день для кожної дитини та її родини, тому що закінчився перший відповідальний етап життя, скінчилося безтурботне дитинство.

На святково прикрашені турботливими руками батьків та вихователів сцени виходили дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні джентльмени, у краватках. Ними пишалися всі: і батьки, і гості, і співробітники дитячих садочків.

Дошкільнята співали багато пісень, декламували вірші, показували сценки, дарували танцювально-хореографічні композиції. Вони дякували своїм вихователям, їхнім помічникам, кухарям, батькам за те, що для них були створені всі умови для перебування у дитячому садочку.

Багато теплих слів було сказано на адресу випускників та їх батьків директорам ЗДО Шапкою В.А. («Колосок»), Коваленко Н.П.(«Калинка»), Губановою С.В. («Сонечко»), які вручили дітям Дипломи про закінчення дитсадка, а батькам – Подяки за виховання синів та доньок.

Із вітальним словом і найкращими побажаннями до майбутніх першокласників зверталися в.о. сільського голови Баранова А.І., яка вручила подарунки щасливим дітям, в.о.старости Добропільського старостату Зуденков С.І., інспектор сіл Нововлодимирівки, Сліпушинського, Зеленотропинського Шинкарюк С.М., голова СВК ім..Горького Нестеренко В.О., автор цих рядків методист загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти відділу освіту, культури, молоді і спорту, туризму та охорони культурної спадщини Андрієць Н.Г., а кандидат у народні депутати в мажоритарному окрузі №186 Рищук Є.М. делегував на святкові заходи свого помічника Бабич Ж.І., яка вручила сертифікати на безкоштовне відвідування кінного клубу «Grand Prix», у с.Праві Саги Олешківського району.

Швидко свято минуло, а у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Успіхів вам, любі наші діточки, а батькам бажаю терпіння, міцних нервів і мудрості.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь